Rotturdam
Image default
Bedrijven

Photobooth huren voor een trouwerij

Om de gasten van jouw bruiloft te entertainen, heb je de juiste activiteiten nodig. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om jouw bruiloft leuk aan te kleden en tegelijkertijd leuke activiteiten ter plaatste te hebben. Een voorbeeld hiervan is het inhuren van een photobooth voor het feest. Een photobooth huren voor jouw trouwerij is een geweldige toevoeging voor jullie zelf, maar ook voor de gasten. In deze blog lees je wat jouw opties zijn en waarom het een goed idee is voor iedere trouwerij.

Geweldige herinneringen

De foto’s van de photobooth zijn natuurlijk een leuk aandenken voor jouw gasten. Maar ook voor jullie is het leuk om unieke kiekjes te hebben van jullie trouwfeest. De foto’s uit de photobooth zijn net wat unieker. Je kunt bijvoorbeeld als ceremoniemeester regelen dat iedereen een foto in deze photobooth moet maken en vervolgens in een boek moet opplakken met een kleine tekst. Dit is een geweldig cadeau voor het bruidspaar en een uniek aandenken aan deze speciale dag. Zo kunnen zij na 10 jaar deze dag nog herbeleven met de foto’s en zien wie er allemaal aanwezig was op hun speciale dag.

Photobooth als decor

Je wilt jouw trouwlocatie natuurlijk goed en stijlvol aankleden. Met een photobooth vul je niet alleen de ruimte, ook is dit bijzonder stijlvol. Waar je kunt kiezen om een standaard photobooth te huren, is het een veel leukere optie om een photobooth in een retrobusje te huren. Huur een Volkswagen busje met photobooth voor een unieke aankleding en leuke activiteit voor jouw trouwfeest.

Het is belangrijk om jouw gasten goed te vermaken op de bruiloft en een photobooth kan dan goed van pas komen. Je geeft jouw gasten iets leuks om te doen, kleed zelf de ruimte mooi aan en ontvangt ook nog eens een mooi aandenken aan jouw bruiloft in fotovorm. Huur daarom ook een Volkswagen busje met photobooth voor jouw bruiloft.