Rotturdam
Image default
Bedrijven

Het houden van een zwembadfeest

Als je over een zwembad beschikt is het de ideale oplossing om na een zware werkdag tot ontspanning te komen, je trekt zwemkleding aan en springt het zwembad in en geniet van het stromende water. Het is ideaal om over een zwembad te beschikken want naast dat het voor jou als ontspanning is, is het mogelijk om zwembadfeesten te geven. Een zwembadfeest brengt veel gezellig- en uniekheid met zich mee, het is iets speciaals dat je niet bij ieder feest mee maakt. Genietend van een drankje dobber je in het zwembad terwijl je een gesprek aan het voeren bent met de kennis van de jarige, het lijkt net een vakantie met op de achtergrond een Spaans nummer. De volgende dag wordt je wakker en zie je wat de schade is van het gehouden feest, overal liggen borden en bekers, zelfs in het zwembad. Is dit de drempel dat je voortaan geen zwembadfeesten meer houdt?

Een zwembadafdekking lamellen is de oplossing om ieder jaar als nog een zwembadfeest te organiseren. De geautomatiseerde lamellen dekken door een druk op de knop het gehele zwembad af, het resulteert tot een gecreëerde aquadeck dat het zwembad tegen de natuur beschermd. De bladeren hoeven niet meer het zwembad uitgevist te worden en het vervuilde water dat het gevolg is van een gehouden feest, hoeft niet meer vervangen te worden. Het heeft zelfs nog meer voordelen, de temperatuur van het water wordt behouden omdat de warmte door de lamellenafdekking niet kan ontsnappen.

Hierboven werd er over een ‘normale’ zwembadafdekking lamellen gesproken, maar naast de normale zijn er solar lamellen. De solar lamellen bieden een extra luxe, het ziet er strak uit en ze zijn duurzaam. De lamellen maken het mogelijk om het zwembad water te verwarmen met zonnestralen. Doordat de bovenkant van de lamellen transparant zijn en de onderkant juist warmte vasthoudt, het is een besparing op de energie- en gaskosten.

Voor meer info : bezoek de website

Gerelateerde artikelen

Wat doet een slotenmaker en hoe vindt je deze?

Kwalitatieve en betaalbare rubberen tegeldragers bestellen

De voordelen van loonuitbesteding