Rotturdam
Image default
Bedrijven

De 3 beste uitgaansgebieden in Spanje

De 3 beste uitgaansgebieden in Spanje

Spanje is een ontzettend cultureel land, de rijke geschiedenis van het land heeft er voor gezorgd dat er verspreid over het land enorm veel te zien en mee te maken is. Maar Spanje heeft naast oude ruïnes, stierenvechten en heerlijk eten nog wat te bieden: het uitgaansleven. Spanje is al sinds jaar en dag met verschillende vakantiebestemmingen een trekpleister voor Nederlandse toeristen, dus ben je op zoek naar vakantiebestemmingen Spanje? Hieronder staan 3 potentiële bestemmingen!

Lloret de Mar:

In Lloret, misschien wel dé bekendste feeststad van Spanje, barst het van de Nederlandse identiteit. In bijna elk hotel spreken de eigenaren en medewerkers een prima woordje Nederlands, vanwege het feit dat er in het hoogseizoen simpelweg alleen maar Nederlanders in de kamers zitten. De clubs in Lloret de Mar zijn over het algemeen ook van Nederlandse eigenaren, die hun personeel ook werven vanuit Nederland. Bij clubs als Bumpers, Tropics en Cartoon kun je dus zonder problemen je drankjes in het Nederlands bestellen. Na het uitgaan kun je terecht bij één van de vele snacktentjes met Nederlandse invloeden: je kunt hier frikandellen, kroketten en zelfs kapsalons halen!

Ibiza:

Waar Lloret de Mar vooral bedoeld is voor de examenreizen van jongeren, is Ibiza uitgaan een wat ‘volwassenere’ plek om te feesten. Het eiland is vrij prijzig, maar de verhalen van bezoekers liegen er niet om. Er wordt gesproken van een sfeer die nergens anders te vinden is. Daarnaast zijn er een aantal van ’s werelds bekendste clubs gevestigd waaronder Ushaïa, Amnesia en Privilege. Wanneer je 13 euro voor een biertje kunt missen, is deze plek ongetwijfeld wat voor jou.

Blanes:

Evenals Lloret is Blanes bedoeld voor de jeugdige feestvierder. In Blanes zijn een aantal clubs zeker het bezoeken waard: Club Aqua en Club Arena zijn de twee bekendste clubs van Blanes. Het voordeel aan Blanes is dat je zoals in Lloret, of uitgaan in de grote steden, geen fortuin kwijt bent. Je betaald hier niet de hoofdprijs, wat Blanes vrij voordelig maakt.

Voor meer info : bezoek de website