Rotturdam
Image default
Bedrijven

Een kies laten trekken, hoe bereid je je het beste voor

Soms is het onontkoombaar om bij de tandarts een kies te laten trekken, hier zit bijvoorbeeld een gaatje in, of zelfs een heel groot gat en het kan niet meer anders dan de kies er uit te laten trekken. Dit is natuurlijk niet fijn om te laten doen en wij snappen dat u het misschien een beetje eng vind! Hier zijn een aantal tips en tricks om niet meer bang te zijn als je een afspraak hebt bij de tandarts om een kies te laten trekken!

Een eerste tip is: Zorg ervoor dat jij en je tandarts op een goede voet staan. Een goede relatie is belangrijk omdat deze persoon toch in uw mond bezig gaat en ervoor moet zorgen dat jouw mond weer gezond wordt. Als dit al goed is ga je ook met minder angst naar de tandarts.

Indien dit het geval is kunt u ook met uw tandarts in gesprek gaan over de behandeling en zorgen voor wederzijdse connectie waardoor jullie elkaar goed begrijpen. In dit gesprek zou u kunnen aankaarten dat u bang bent voor de pijn van kies trekken en zo kan de tandarts hier rekening mee houden en ervoor zorgen dat er een mogelijkheid is voor u om aan de bel te trekken. Onthoud u maar, de tandarts wilt u alleen helpen en ervoor zorgen dat u weer zonder kiespijn uw leven kan hervatten.

Indien u bang bent hoe uw gebit eruitziet na een extractie van een kies. Kunt u bij uw tandarts informeren naar de mogelijkheden voor een implantaat tand. Hiermee kan de tandarts ervoor zorgen dat er een implantaat komt op de plek waar uw kies is getrokken. Hierdoor kan de plek in uw mond worden opgevuld waardoor er minder snel etensresten of andere dingen tussen komen. het is anders ook mogelijk dat dit gat gaat ontsteken. Door een implantaat wordt dit ook voorkomen.

Voor meer info : bezoek de website

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over kleding bedrukken

Regel makkelijk je werkkosten

Voorkom een slecht gebit