Rotturdam
Image default
Bedrijven

Snel, betrouwbaar en veilig leer opnieuw verven

Snel, betrouwbaar en veilig leer opnieuw verven

Veel mensen raken na enige tijd uitgekeken op spullen, puur omdat ze niet meer de nieuwigheid hebben als van toen je ze net kocht. Hiervoor bied leerverf de oplossing!

Leerverfshop.nl is een bedrijf wat zich voor het grootste deel heeft gefocust op oud leer nieuw leven in blazen. In de webshop van het bedrijf is een groot assortiment aan verschillende soorten leer verven opgenomen. Met behulp van de potjes(of emmers voor grote klussen) is het mogelijk om leer een natuurlijke andere kleur te geven. Met behulp van deze potjes kun je jassen, handschoenen, stoelen en zelfs hele banken een gehele andere kleur geven. Hierbij is ook nog eens een grote keus uit verschillende kleuren, waardoor er voor ieder wat wils is.

De webshop bied een aantal opties wat het shoppen bij de winkel in kwestie zo aangenaam maakt. Hierbij valt te denken aan een track & trace code ontvangen bij de bestelling, zodat je hem kan volgen en precies weet in welk tijdsvak hij bezorgd wordt; er is avondlevering mogelijk, zodat je geen vrije dag op hoeft te nemen en wanneer je je bestelling voor 17:00 plaatst, is hij de volgende dag al in huis! Naast het grote aanbod van leerverf wat de website aanbied, kun je er ook allerlei accessoires aanschaffen, van kwasten tot sponsjes en penselen. Dit betekent dat je je gehele set in één keer enorm makkelijk kan bestellen en thuis laten bezorgen, zodat je direct aan de slag kunt met het verven van leren attributen. Naast het gemak van alles samen kunnen bestellen bied de site ook een uitstekende klantenscore: het bedrijf behaalt een score van 9,4 op een schaal van 1 tot 10, op basis van 1185 beoordelingen. Dit is extreem hoog en geeft dus ook aan dat het bedrijf goed scoort bij klanten!

Voor meer info : bezoek de website